O NAMA

o nama

Tvrtka Jela Graditeljstvo privatna je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, sa gotovo dva desetljeća iskustva u izgradnji stamenih i stambeno-poslovnih građevina. Iskustvo djelatnika stečeno u domovini i inozemstvu osigurava visoku kvalitetu izvedenih objekata. Stalan odnos sa kooperantima temelji se na partnerstvu i povjerenju, i pruža stalan posao za više desetaka djelatnika.

Do sada smo izgradili 14 stambeno poslovnih objekata s ukupno 202 stana, 18 poslovnih prostora i tri obiteljske kuće. Od toga na urbanom prostoru šireg Zagreba mogu se vidjeti objekti koji su izgrađeni u zadnje vrijeme:

Stambeno poslovni objekt Stara Knežija 10 sa 15 stanova.

Manji stambeni objekt sa Konjička 12 sa 9 stanova.

Stambeno poslovni objekt Stara Knežija 20 sa 23 stana.

Stambeni objet Zadarska 57 sa 15 stanova.

Manji  stambeni  objekt Kalnička15 sa pet stanova.

Stambeni objekt Sokologradska 74, u blizini Trešnjevačkog placa.

Stara Knežija 12
Stambena građevina na Knežiji. U zgradi je dvadesettri stana koji su izgrađeni po visokim standardima.Zgrada ima Certifikat energetske učinkovitosti A razreda te je u podrumu i prizemlju osigurano parkiranje vozila za svaki stan. U zgradi je bilo omogućeno našim kupcima opremanje stanova po vlastitim željama. Završetak listopad 2009. godine.

Stambena građevina u Rudešu, Rudeška cesta 83. U zgradi je tridesetdevet stanova koji su izgrađeni po visokim standardima, te je u podrumu i prizemlju osigurano parkiranje vozila za svaki stan. Završetak rujan 2010. godine.

Šestanovečka 5
Stambena zgrada na Jarunu.

Stara Knežija 16
Stambena zgrada na Knežiji od 10 stanova.