REFERENCE

Stara Knežija 16
Stambena zgrada od 10 stanova.


Šestanovačka 5

Stambena zgrada u mirnoj ulici.


Rudeška cesta 83
Stambena građevina u Rudešu, Rudeška cesta 83..U zgradi je tridesetdevet stanova koji su izgrađeni po visokim standardima. te je u podrumu i prizemlju osigurano parkiranje  vozila za svaki stan.


Stara Knežija 12
Stambena građevina na Knežiji. U zgradi je dvadesettri stana koji su izgrađeni po visokim standardima. Zgrada ima Certifikat energetske učinkovitosti A razreda te je u podrumu i prizemlju osigurano parkiranje vozila za svaki stan. U zgradi je bilo omogućeno našim kupcima opremanje stanova po vlastitim željama.


Sokolgradska 74
Stambeni objekt Sokologradska 74, u blizini Trešnjevačkog placa.


Kalnička 15 

Mali stambeni objekt na Trešnjevci sa samo pet stanova od kojih svaki ima garažu ili parkirno mjesto. U blizini Trešnjevačkog placa, Doma športova i Košarkaškog centra Dražen Petrović. U mirnoj ulici bez buke.


Zadarska 57
Stambena gađevina na Knežiji u kojoj je 15 stanova, podzemna garaža kao i spremišta. U zgradi je bilo omogućeno našim kupcima opremanje stanova po vlastitim željama.


Stara Knežija 20
Stambena građevina na Knežiji.U zgradi je dvadesettri stana te je u podrumu i prizemlju osigurano parkiranje vozila za svaki stan. U zgradi je bilo omogućeno našim kupcima opremanje stanova po vlastitim željama.


Konjička 12
Manji stambeni objekt Konjička 12 sa 9 stanova.


Stara Knežija 10
Stambeno poslovni objekt Stara Knežija 10 sa 15 stanova.


Sjeverni dio grada
Dvije obiteljske kuće.